Novosti

Tjedan psihologije – održana 2 predavanja

Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije i Gradska knjižnica Zabok su u Tjednu psihologije (19.-25. veljače) organizirali dva prigodna predavanja, koja su održana u prostorima knjižnice u Zaboku.

Društvo psihologa Krapinsko – zagorske županije se, već jedanaestu godinu za redom, pridružilo obilježavanju Tjedna psihologije, kojeg organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji sa Hrvatskom psihološkom komorom, a s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

U Gradskoj knjižnici Zaboka je u četvrtak, 22. veljače održano predavanje psihologa Tomislava Vincelja „Psihologija sreće – što nam treba za sretan život“, kojem je prisustvovala i zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek. Tomislav Vincelj, ujedno predsjednik Društva psihologa, je u poticajnom izlaganju publici izložio rezultate novih istraživanja o parametrima koji utječu na sretan život, o nacijama koje se smatraju više ili manje sretnijima te o načinima kojima možemo poboljšati kvalitetu svog života.

U utorak, 20. veljače 2018. godine, održana je i radionica psihologinje Ljerka Lihter na temu „Unaprjeđenje kvalitetne komunikacije – što je to i kako biti asertivan“.

Sve aktivnosti Društva psihologa u sklopu Tjedna psihologije pronađite na web stranici http://drustvo-psihologa-kzz.hr/index.php/program-u-11-tjednu-psihologije

Skip to content