Novosti

Tradicionalni božićni sajam u City prolazu

U organizaciji Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Društva Naša djeca Zabok,u petak 12. prosinca 2014. u predvorju Grada Zaboka održan je tradicionalno 4. Božićni sajam koji je naglasak stavio na predstavljanje odgojno-obrazovnih ustanova i udruga koje se bave kreativnim radom s djecom i mladima.

Na sajmu su se predstavili Srednja škola Zabok, Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok, Odgojni dom Bedekovčina i organizatori Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Društvo Naša djeca Zabok.

Učenička zadruga „Plavi trnac“ iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ponudila je novu kolekciju torba, modnih dodataka, blokića i sl. proizvoda.Raznolika ponuda je bila i na stolu učeničke zadruge „Sova“ iz Odgojnog doma Bedekovčina. I na ostalim štandovima se moglo razgledati, nabaviti, ali i dobiti puno novih kreativnih ideja kako napraviti originalne ukrase za bor, čestitke, poklone za Božić, te modne dodatke.

ŠUDIGO Zabok je za djecu predškolske i mlađe školske dobi organizirao kreativnu božićnu radionicu izrade sobova,organizirano je veselo fotografiranje, a posjetio nas je i Djed Mraz. Zabočki mališani, dječji zbor DND-a i zbor Gimnazije AGM svojim nastupom sve prisutne uveli su u predblagdansko božićno raspoloženje.

ŠUDIGO Zabok organizira božićni sajam i u prostoru škole, 22. prosinca 2014. u vremenu od 10 do 14 sati.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content