Novosti

[TRADICIONALNI KONCERT] Zabočki mališani i lutkari zabočke osnovne škole oduševili

Zabočki mališani održali su u subotu 1. lipnja tradicionalni godišnji koncert, a nastupali su i lutkari zabočke osnovne škole.

Pred prepunom dvoranom Osnovne škole K.Š. Gjalskog Zabočki mališani jučer su održali su svoj tradicionalni godišnji koncert posvećen mjesecu grada Zaboka.

Koncert su posebno začinili naši dragi Lutkari OŠ K.Š. Gjalskog s predstavama o voću i povrću „Gusjenica“ i „Voćna salata“ dok su Zabočki mališani popratili njihov nastup svojim autorskim pjesmama s CD-a Zdravo i fino…

Bilo je tu naravno i pjesama poput „Postoji jedan“, „Mačak vragoljačak“, „Pipi Duga Čarapa“, „Smiješna pjesma“, a nije izostala i jedna praizvedba s pjesmom „Lavlji jadi“ te sad već posebno popularne pjesme „Samo volontiraj!“ i „Himna DND-a“.

Predstavile su se i korepetitorice, vrsne glazbenice Lidija Jadek i Doris Tkalčević sa skladbom Dore Pejačević – Canzonetta.

Finale na kraju su izveli u izvedbi svih izvođača „Kad si sretan“ zapalio je publiku u dvorani, a kao šećer na kraju bio je tu zdravi i fini domjenak.

– Veliko hvala našim lutkarima i učiteljicama Ljiljani Mokrovčak i Ruži Novak…i svim volonterkama i volonterima koji su pomagali na koncertu – rekli su iz Zabočkih mališana.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content