Novosti

Tri bronce za tandeme kuglačkog kluba Zabok

Kuglana „Azelija“ u Ozlju ugostila je najbolje hrvatske kadetkinje (U-14) u disciplini tandem, dok su se najbolji tandemi kadeta (U-14) za naslov državnog prvaka borili u Bakru na kuglani „Dom Matija Mažić“.

Tandem kadetkinja Zaboka, Magdalena Škreblin i Jana Prekratić, osvojio je treće mjesto. Nakon što su u kvalifikacijama bile pete, u četvrtzavršnici su s 2:0 pobijedile tandem Mlake iz Rijeke. U polufinalu su ih izbacile Irma Šimić i Anja Vicković koje su kasnije postale državne prvakinje, nakon što su u uzbudljivom finalu nakon tri dodatna udarca savladale tandem Endi-Tekstilca, Seleši/Stojić, dok su Zabočanke treće poziciju podijelile s tandemom Ponikvi, Miholić/Koletić.

U Bakru su dva zabočka para osvojila dvije bronce. Tandem Zabok 2, Karlo Krznar/Marko Majstorović, poražen je u polufinalu od tandema Ponikvi, a tandem Zabok 1, Karlo Mikulec/Josip Kobelščak, zaustavio je tandem Goranina 5. Prvaci Hrvatske postali su Gregorina i Mezak (Ponikve), koji su u finalu s 2:1 slavili protiv Polića i Štimca.

Izvor: Zagorski list.

Skip to content