Novosti

U Areni Varaždin održan 13. memorijal „Mirko Abramović“ u stolnom tenisu

Uz pristustvo 450 stolnotenisača iz stolnotenisačica iz deset europskih zemalja u Varaždinu je održan 13. memorijal „Mirko Abramović“ za stolnotenisačice i stolnotenisače od kategorija najmlađih kadeta i kadetkinja do kategorija juniora i juniorki.

Najviše uspjeha u ekipnom dijelu natjecanja imale su Marta Drempetić i Nela Krznar. One su u polufinalu s 3:2 nadvisile miješanu ekipu Pule i Varaždinu, pri čemu je svaka dobila po jedan meč i igru parova, dok ih je u finalu zaustavila kombinacija slovenskih klubova Novo Mesto/Mengeš sa čistih 3:0.

U ekipnoj konkurenciji kadeti Zaboka, Mislav Posavec i Hrvoje Martinec, zaustavljeni su u uzbudljivom dvoboju protiv Mihovljana koji su izgubili s 3:1. U pojedinačnom dijelu natjecanja Posavec je zaustavljen u osmini finala od strane Petra Znike (Samobor) sa čistih 3:0. Osmina finala bila je kobna i za Emu Fučkar, koju je zaustavila Dora Ćosić (CMV) rezultatom 3:0. STK Zabok je na ovom turniru participirao sa 17 stolnotenisača i stolnotenisačica, no nažalost bez većih uspjeha, što samo pokazuje koliko je žestoka bila konkurencija. Valja tek spomenuti dobre igre Tina Grabrovečkog i Marka Goričkog u konkurenciji najmlađih kadeta.

Izvor: Zagorski list.

Skip to content