Novosti

U Društvenom domu u Špičkovini jučer je održana 10. izvještajna konvencija SDP – a Krapinsko – zagorske županije

Željko Kolar u utrku za župana kreće sloganom “I moja majka Kolara lajka“

Za 22 mjeseca brza cesta doći će do Bedekovčine!“, naglasio je Kolar koji je u Špičkovini predstavio i svoj slogan za izbore : „ I moja majka Kolara lajka“, te svoju Facebook i internetsku stranicu.

U Društvenom domu u Špičkovini danas je održana 10. izvještajna konvencija SDP – a Krapinsko – zagroske županije. Na konvenciji su predstavljeni svi kandidati SDP – a na predstojećim lokalnim izborima, kao i kandidat za krapinsko – zagorskog župana u ime koalicije 5 stranaka predvođenih SDP – om Željko Kolar (SDP).
Predstavljajući svoj program, Kolar je istaknuo kako se dolaskom Vlade Zorana Milanovića promijenio odnos prema Zagorju te da je ovih dana krenula izgradnja velikog projekta od velikog značenja za Zagorce, brze ceste Mokrice – Marija Bistrica koja će povezivati dvije autoceste : Zagreb – Macelj i Zagreb Goričan.

„ To će biti kraj izolacije zagorskog istoka, koji je od bivše vlasti godinama dobivao pusta obećanja, no ništa za njih nije napravljeno. Evo, strojevi su na trasi nove brze ceste, radovi teku punom parom i cesta će biti napravljena u roku. Sve sigurno zanima kad će se to dogoditi ?!

Evo, mojeg obećanja kao novog zagorskog župana: za 22 mjeseca brza cesta doći će do Bedekovčine!“, naglasio je Kolar koji je u Špičkovini predstavio i svoj slogan za izbore : „ I moja majka Kolara lajka“, te svoju Facebook i internetsku stranicu.

Glavni gost konvencije bio je predsjednik SDP – a Hrvatske , premijer Zoran Milanović, koji je dao svoju potporu radu zagorskog SDP – a i svim stranačkim kandidatima za lokalne i regionalne izbore, te naglasio da SDP – a treba, kao i tri mandata zaredom dosad, izboriti pobjedu u Krapinsko – zagorskoj županiji.

Izvor: Zagorje.com

Skip to content