Novosti

U Sisku održano Regionalno prvenstvo Hrvatske za kadete

U organizaciji PK Sisak-Janaf, na 25 metarskom bazenu plivališta u Sisku odražno je Regionalno prevnstvo za kadete regije sjever, kojoj pripadaju: Osijek Žito, Virovitica, Čakovečki plivački klub, Marsonia iz Slavonskog Broda, Međimurje iz Čakovca,Cerine iz Koprivnice, Sisak Janaf, Barok iz Varaždina, Vinkovački plivački klub, Orion iz Vinkovaca i Olimp Zabok. Put Siska su sportski direktor Ivica Androić i trenerica Maja Martinić poveli osam plivačica i dvanaest plivača, koji su se kući vratili sa čak 60 medalja, od čega je 25 njih bilo zlatnog, 19 srebrnog, a 16 brončanog sjaja.

Najuspješniji je bio Mauro Šipek-Glavač s deset medalja. Po dvet medalja su osvojil Jana Pavavlić i Vanja Bartol, dok su se sa sedam medalja kući vratio Patrik Erceg.

Po četiri medalje osvojili su kadet Petar Pavalić, mlađi kadet Roko Damiani i početnik TotoŠipekGlavač. Tri puta na pobjedničko postolje penjao se kadet Gašpar Futivić. Po dvije medalje osvojili su kadet Ivan Bogdanić, mlađi kadet Andrija Anić, mlađi kadet Leon Novak, mlađa kadetkinja Emma Horvat i mlađa kadetkinja Gita Vlahek.

Izvor: Zagorski list

Skip to content