Novosti

[U SPOMEN NA PREMINULOG HRVATSKOG BRANITELJA] Održan 1. Memorijal ‘Goran Šoštar’

Udruga Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Podružnica Krapinsko-zagorske županije, Ogranak Zabok uz potporu Krapinsko-zagorske i Grada Zaboka organizirala je prošle subote u Dubravi Zabočkoj 1. memorijal „Goran Šoštar“ u spomen na preminulog hrvatskog branitelja Gorana Šoštara pripadnika 103.brigade HV-a (zagorske)

Memorijal je organiziran u spomen na hrvatskog branitelja Gorana Šoštara koji je zajedno sa članovima UDVDR Ogranak Zabok organizirao i proveo u Krapinsko-zagorskoj i Virovitićko-podravskoj županiji 29.tečajeva informatičkog opismenjavanja hrvatskih brnaitelja i članova njihovih obitelji. Bio je zaposlenik HALMEDA RH sve do svoje prerane smrti nakon kratke i teške bolesti 2019. godine.

Prije početka memorijala na grob pokojnog hrvatskog branitelja Gorana Šoštara delegacija UDVDR Ogranak Zabok uz članove obitelji na gradskom groblju u Donjoj Stubici položila je vijenac i zapalila svijeće. Na memorijalu u kartaškoj igri bele natjecalo se 9.natjecateljskih ekipa članova UDVDR Ogranak Zabok.Prvo mjesto na turniru odnijeli su sinovi hrvatskog branitelja Gorički Damira Josip i Petar, drugo mjesto ekipa Jaković Stjepan-Gorički Damir, treće mjesto ekipa Travenščak Zvonko-Kašić Nikola i četvrto mjesto ekipa Jurec Boško-Duk Milivoj. Najbolji natjecatelji nagrađeni su medaljama, a prva tri mjesta i peharima koje im je uručio član udruge Milorad Hlupić. Za sve je udruga osigurala topli obrok, prigodnu majicu, veliki i mali kalendar udruge, a obitelji i gostima prigodne poklone.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content