Novosti

U STIR UP-u od sada radi i ‘remote’ tim iz zagrebačkog Bornfighta

Bornfight, kompanija za razvoj naprednih mobilnih aplikacija, softvera i web stranica, odnedavno je stalan gost zabočkog coworking prostora STIR UP

Prvi zagorski coworking prostor, STIR UP, počinje privlačiti sve veće i veće kompanije iz IT industrije. Jedna od kompanija koja je nedavno odlučila iskoristiti STIR UP kao svoj drugi ured je i zagrebački Bornfight, kompanija za razvoj softvera, mobilnih aplikacija i web stranica koja radi za klijente poput Lufthanse, Mercury Processing Services Internationala, Zagrebačke pivovare i brojnih drugih.

Danas smo s 2 člana Bornfightovog Front-end Development tima popričali o STIR UPu i razlozima zbog kojih je Bornfight odlučio ovdje unajmiti uredski prostor. Zoran Završki, voditelj Front-end odjela u Bornfightu bio je vrlo jasan: “Mislim da je presudila kombinacija vrhunske povezanosti sa Zagrebom (gdje nam je sjedište) i ostalim gradovima i mjestima u Zagorju, te vrlo otvorena i poticajna atmosfera koja ovdje vlada.”

Njegov kolega iz tima, Karlo Videk, brzo se nadovezao: “Uskoro planiramo zaposliti još front-end, back-end i WordPress developera, a na te natječaje nam se uvijek javlja jako puno vrhunskih kandidata iz Zagorja, pa nam je ovaj ured u STIR UPu zapravo odlična opcija za ‘remote’ rad. Blizu je njihovim domovima pa ne moraju puno putovati, a opet mogu raditi direktno s našim timom, zajedno se razvijati i iskoristiti sve benefite koje ovaj ured pruža.”

Završki i Videk navode da je STIR UP na pola sata putovanja od njihovog sjedišta u Zagrebu (gdje će i dalje raditi dio Bornfightovog front-end i WordPress tima), pa se svi koji rade u Bornfightu mogu bez ikakvih problema zaletjeti do jednog ili drugog ureda na kratku edukaciju, radionicu ili sastanak.

Upitan o tome, Videk je izjavio: “Plan je da developeri koje zaposlimo mogu ovdje raditi puno radno vrijeme, a da se po potrebi dolaze u Zagreb. Recimo, na discovery radionice s klijentima ili zajedničke sastanke cijelog Bornfighta. Super je što smo blizu, pa to možemo vrlo lako organizirati.”

“Naš je ured u Zagrebu dosta specifičan jer je jako prilagođen načinu rada i timskoj kulturi koju razvijamo u Bornfightu i ima dosta benefita za zaposlenike – a ovaj ured u STIR UPu mu je jako sličan. I to je još jedan razlog zbog kojeg smo ga odabrali.”, zaključio je Završki.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content