Novosti

U subotu u zabočkoj Zelenoj dvorani Stand – up Comedy Show na dva jezika

GOSTUJU KOMIČARI IZ VELIKE BRITANIJE I AMERIČKI HRVATI

Poziv na Stand-up Comedy Show

Nakon što smo se prošle godine susreli u Regeneratoru, ovog puta ekipa Fun Times stiže u Zabok i donosi porciju smijeha na dva jezika! Da da…dobro ste pročitali.

Započnite subotu (12.10.2019., Zelena dvorana, Trg svete Jelene 6, Zabok) sa smijehom jer stižu komičari koji su potegli čak od Velike Britanije, a neki su već duže američki Hrvati. Nastup počinje od 20:30 sati, a traje do 23:30.

Upad je besplatan.

Tko nastupa?


Domagoj Pintarić – HRV

Tko o čemu? Domagoj o svojim frustracijama.
Čovjek koji nasmijava diljem regije od daleke 2007. godine, a ujedno je i najstariji u ovoj postavi. U slobodno vrijeme voli analizirati hokej, tekstove Tonija Cetinskog, a nekad mu se omakne i Daleka Obala.
Smatra se privlačnim sa šiltericom na glavi, a tako misli i njegova frizerka.

Cody Brown – USA/HRV

Lik koji će ti sve objasniti o punicama i papučama, ali istovremeno opisati kako je to biti Amerikanac u braku s Dalmatinkom. Oh boy…ima svašta za podijeliti,. Inače je vrsni poznavatelj svih vrsta propuha u Hrvatskoj.

Sara Smojver – HRV
Curka koja je uspješno diplomirala nakon samo šest godina. Samo.
Novinarka i strastvena obožavateljica kebaba. Smišlja zli plan kako teti u Konzumu otet kolut naljepnica sa Zdravoljupcima i potajno priželjkuje da u nekom trenutku Tom Hardy shvati da je ona ljubav njegovog života.

Vanja Perić – HRV
Njemu je potez Dubec – Savski Most ekskurzija. Zna HŽ-ov vozni red bolje nego HŽ-ovci. Nastupa već 3 godine po cijeloj Hrvatskoj i prihvaća sve nemoralne ponude. Od vaših mama pogotovo. Strojar po struci, kreativac po muci. Kad ima loš dan voli upalit Batman crtić, da se malo bolje osjeća nego Robin.

Leon Kondres – HRV

Mrzi smišljati opise o sebi jer uvijek ispadnu cringe. Često mu govore da ima lošu frizuru, a on im spremno odgovori: “Znam”. Ne zna se baš ni obući lijepo tako da je više modni mravojed nego mačak. Voli razmišljati o pedofilima i ne boji se mraka kad je svjetlo upaljeno.

Skip to content