Novosti

U tijeku su radovi na završnoj fazi-vanjsko uređenje okoliša društvenog doma u Proseniku Gubaševskom

U 2018. godini započeli radovi na rekonstrukciji i energetskoj obnovi javne građevine Društveni dom Prosenik Gubaševski.

I. faza obuhvatila je pripremne radove, rušenja i demontaže, zemljane radove, betonske i AB radove, zidarske radove, izolaterske radove, tesarske radove, limarske radove, aluminijsku bravariju i elektroinstalaterske radove u vrijednosti 609.951,25.

Po završetku I. faze pristupilo se II. fazi kojom su obuhvaćeni građevinsko – obrtnički radovi, instalacija vodovoda i kanalizacije, uključivo sanitarnu opremu, te elektro i strojarske instalacije. Od građevinskih radova izvođeni su zidarski, izolaterski i fasaderski radovi dok su obrtnički radovi uključivali suhomontažerske radove (izvedba nenosivih pregradnih zidova i obloga), stolarske radove, izvedbu protupožarne bravarije, podopolagačke, soboslikarsko – ličilačke i bravarske radove. Pri instalaciji vodovoda i kanalizacije izvođeni su građevinski radovi i instalacija vode razvoda vode i odvodnje sa montažom sanitarnih uređaja i opreme. Radovi na elektroinstalacijama uključivali su demontažu postojećih i izvedbu novih električnih instalacija, temeljeni uzemljivač, gromobran i izjednačenje potencijala, rasvjetu, instalaciju slabe struje i završna ispitivanja i mjerenja. Vezano uz strojarske instalacije izvršena je instalacija zemnog plina, toplovodnog grijanja i ventilacije. Ukupna vrijednost navedenih radova iznosi 619.669,44 kuna.

Po završetku II. faze planom proračuna za 2019. godinu planirana je završna faza rekonstrukcije društvenog doma u sveukupnom iznosu od 620.000,00 kuna od čega se 550.000,00 kuna odnosi na vanjsko uređenje okoliša doma, a 70.000,00 kuna na unutarnju opremu (čajna kuhinja, stolovi i stolice, multimedija i dr. oprema).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content