Novosti

U Zaboku održana zadnja u nizu informativnih radionica za udruge

U U Zaboku je održana posljednja informativna radionica za udruge zainteresirane za prijavu svojih projekta/programa na Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga na području KZŽ za 2015. godinu.

U Zaboku je jučer, 1. travnja, održana zadnja u nizu informativnih radionica za udruge zainteresirane za prijavu svojih projekta/programa na Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga na području KZŽ za 2015. godinu.

Radionice, koje je organizirala Krapinsko-zagorska županija u suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom (ZARA), u proteklih deset dana održane su u 6 gradova na području Županije (Klanjec, Donja Stubica, Krapina, Zlatar, Pregrada i Zabok). Na njima je sudjelovalo ukupno 90-ak predstavnika udruga.

Prijave projekata i programa mogu se podnijeti najkasnije do 17. travnja 2015. godine.

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr, pod rubrikom Natječaji i javni pozivi ili se može podići osobno u Upravnom odjelu za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade, Magistratska 1, Krapina.

Eventualna pitanja i traženja tumačenja mogu se postavljati na istoj stranici do 07. travnja 2015. godine.

Također, na stranici je objavljena i PP prezentacija s održanih radionica, kojoj se može pristupiti ovom poveznicom.

Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga provodi se još od 2003. godine. U 2014. godini potporu na natječaju su ostvarile 54 udruge, odnosno 55 projekata i 10 programa rada, za što je utrošeno ukupno 576.040,00 kuna.

Za dodjelu financijskih potpora udrugama u 2015. godini u Županijskom je proračunu osigurano ukupno 500.000,00 kuna. Ovisno o kvaliteti projekta ili programa, udruge mogu ostvariti potporu od 5.000,00 do najviše 50.000,00 kuna.

Skip to content