Novosti

U Zaboku održana zadnja u nizu informativnih radionica za udruge

U U Zaboku je održana posljednja informativna radionica za udruge zainteresirane za prijavu svojih projekta/programa na Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga na području KZŽ za 2015. godinu.

U Zaboku je jučer, 1. travnja, održana zadnja u nizu informativnih radionica za udruge zainteresirane za prijavu svojih projekta/programa na Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga na području KZŽ za 2015. godinu.

Radionice, koje je organizirala Krapinsko-zagorska županija u suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom (ZARA), u proteklih deset dana održane su u 6 gradova na području Županije (Klanjec, Donja Stubica, Krapina, Zlatar, Pregrada i Zabok). Na njima je sudjelovalo ukupno 90-ak predstavnika udruga.

Prijave projekata i programa mogu se podnijeti najkasnije do 17. travnja 2015. godine.

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr, pod rubrikom Natječaji i javni pozivi ili se može podići osobno u Upravnom odjelu za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade, Magistratska 1, Krapina.

Eventualna pitanja i traženja tumačenja mogu se postavljati na istoj stranici do 07. travnja 2015. godine.

Također, na stranici je objavljena i PP prezentacija s održanih radionica, kojoj se može pristupiti ovom poveznicom.

Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima ili programima udruga provodi se još od 2003. godine. U 2014. godini potporu na natječaju su ostvarile 54 udruge, odnosno 55 projekata i 10 programa rada, za što je utrošeno ukupno 576.040,00 kuna.

Za dodjelu financijskih potpora udrugama u 2015. godini u Županijskom je proračunu osigurano ukupno 500.000,00 kuna. Ovisno o kvaliteti projekta ili programa, udruge mogu ostvariti potporu od 5.000,00 do najviše 50.000,00 kuna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content