Novosti

U Zaboku otvoreno Savjetovalište za žene žrtve nasilja

Zbog iskazanog interesa pozivateljica za izravim, osobnim savjetovanjem, SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije danas, danas je otvorio Savjetovalište za žene žrtve nasilja Krapinsko-zagorske županije
Savjetovalište je namijenjeno ženama žrtvama nasilja, ženama koje trebaju informaciju vezanu uz obiteljsko nasilje, partnersko nasilje kao i sve ostale oblike nasilja. Budućim korisnicama, savjetovalište nudi usluge informiranja, savjetovanja, psihosocijalne pomoći i pravnog savjetovanja.

Radno vrijeme Savjetovališta je utorkom i četvrtkom od 10 do 12 sati te u drugim terminima prema prethodnom telefonskom dogovoru, na adresi Trg sv. Jelene 6 /Stara škola (nekadašnji mikrobiološki laboratorij) u Zaboku.

-Pozivamo sve žene kojima su potrebne informacije, savjetovanje ili drugi oblici psihosocijalne pomoći i podrške vezano uz njihovo iskustvo nasilja da nam se obrate osobno dolaskom u novootvoreno Savjetovalište utorkom i četvrtkom od 10 do 12 sati ili telefonski na broj telefona 049/ 639 281 (utorkom i četvrtkom od 12 do 18 sati) i 091/ 639 2810 (ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 15 sat) – poručili su iz Savjetovališta.
Izvor: Zagorje.com
Objava 05.01. 2017.

Skip to content