Novosti

U ZABOKU U SUBOTU ODRŽANO PRVENSTVO RH U KICKBOXING DISCIPLINI LIGHT CONTACT

U organizaciji HKBS-a, Grada Zaboka i KBK Ninja Zabok održano je prvenstvu RH na kojem je sudjelovalo 173 natjecatelja iz 32 hrvatska kluba iz cijele Hrvatske.

Od domaćih natjecatelja najbolje sportske rezultate postigao je odlični

Leonardo Čvek koji je nakon 3 pobjede osvojio 1. mjesto i naslov prvaka RH u juniorskoj kategoriji do 69 kg.

Leona Bartolin osvojila je 2. mjesto u seniorskoj kategoriji do 60 kg.

Gabrijel latin osvojio je 3. mjesto u juniorskoj kategoriji do 57 kg,

dok je Martin Pušek zauzeo 5. mjesto u kategoriji starijih kadeta +69 kg.

Od 5 zagorskih kickboxing klubova nastupila su samo 2 kluba, KBK Ninja Zabok i Zmaj Bedekovčina, koji inače nastupaju u više kickboxing disciplina od ostalih kickboxing klubova.

Od uzvanika u protokolarnom dijelu otvaranja sudjelovali su predsjednik SZGZ g. Nenad Borovčak, predsjednik gradskog vijeća Grada Zaboka g. Dragutin Črnjević, župan KZŽ g. Željko Kolar koji je prigodnim govorom otvorio prvenstvo RH. Predsjednik HKBS-a g. Tomislav Bilandžić koji se pohvalio odličnu organizaciju KBK Ninja iz Zaboka i osobno se zahvalio izvršnom organizatoru ovog natjecanja voditelju treneru g. Rajku Bartolinu, te je obećao da će HKBS voditi brigu da iduće godine državno prvenstvo bude u Gradu Zaboku.

Domaćin R. Bartolin zahvalio se svima na dolasku u Hrvatsko Zagorje i Grad Zabok osobito svim trenerima klubova, vodstvu HKBS-a, Gradu Zaboku i KZŽ, da imaju razumijevanja i potporu za kickboxing sport koji okuplja sve više mladih, sa porukom „sa ulica u sportske dvorane“ i „sportom protiv droge“.

Voditelj protokola bio je dugogodišnji tehnički direktor WAKO organizacije za Europu ing. g. Romeo Deša, koji je naznačio i potporu donatora za ovo prvenstvo, od :

-OTP BANKE, AQUA VIVAE – KRAPINSKE TOPLICE, ZABOKY RESTORANT CATERING – ZABOK, APERIONTRADE VELIKA VES KRAPINA, BIROTEHNIKA ZABOK, VILI COMERCE d.o.o. ZABOK, ZAŠTITA ZAGREB ,TZ KZŽ, SZGZ, KZŽ I MAXIMUS MEDIA.

Medijski pokrovitelji ove priredbe bili su: Zagorski list, Radio Stubica, Zagorska televizija, TV Zapad, Zagorje International, Zagorje.com, Kajkavske kronike.

Skip to content