Novosti

Učenica Marija Grden iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok – prvonagrađena je u natječaju „Europa u školi“!

Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska u školskoj godini 2017/2018. 24. puta organizira Natjecanje Europa u školi na razini Republike Hrvatske. Međunarodni odbor Europe u školi donio je odluku da se ovogodišnje natjecanje održi pod naslovom:

RAZMISLI – ŠTO ČINI EUROPU?“

  1. Europska godina kulturne baštine

Hrvatski nacionalni odbor Natjecanja Europa u školi razradio je teme za nacionalno natjecanje po izričajima i dobnim skupinama.

Svečanost dodjele nagrada kao i svake godine biti će upriličena u Europskom domu Zagreb u sklopu proslave Dana Europe – 9. svibnja

Među brojnim radovima koji su pristigli iz cijele Hrvatske, u kategoriji srednjih škola za likovni izričaj Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ponovno je kao i prošle godine osvojila prvo mjesto u kategoriji dobne skupine od 18.-21. godine starosti.

Ove godine prvonagrađena učenica je Marija Grden (4.d) čija je mentorica prof.dr.art. Mirjana Smolić, a tema plakata bila je „Zidine europskih dvoraca sanjaju san o budućnosti“.

ČESTITKE UČENICI I MENTORICI NA USPJEHU.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content