Novosti

Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja jedina udruga iz Zagorja nagrađena edukaciju o internetskom marketingu za neprofitne organizacije

Na zagrebačkom učilištu Algebra održana je radionica pod nazivom “Internetski marketing za neprofitne organizacije” na kojem je sudjelovala i članica Udruge fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja Marija Hren. Radionicu je organizirala Doniralica – prva Hrvatska crowdfunding platforma u suradnji sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACS-om (Uredom za tehničku pomoć organizacijama civilnog društva) i učilištem Algebra. Besplatnu edukaciju o internetskom marketingu osvojilo je 15 udruga koje su sudjelovale na Danima otvorenih vrata, a imaju projektnu ideju koju bi željele financirati putem donacija građana. Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja sudjelovala je u inicijativi Dani otvorenih vrata udruga 2013. u suradnji s Ranchom Pia iz Marije Bistrice prikazom izvedbe i rehabilitacijskih mogućnosti hipoterapije, isto tako udruga ima projektnu ideju omogućiti besplatnu hipoterapiju djeci s teškoćama u razvoju Krapinsko-zagorske županije.

Povjerenstvo sačinjeno od predstavnika Ureda za udruge i Doniralice u jakoj konkurenciji između ostalih odabralo i Udrugu fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja kao jedinu udrugu s područja Krapinsko-zagorske županije za sudjelovanje na radionici. Algebrini predavači su polaznike educirali o strategijama komunikacije na internetu te značaju i implementaciji društvenih mreža u promociji udruga i njihovih projekata te mogućnosti korištenja internetske platforme Doniralice u prikupljanju donacija za njihove projekte. (zl)

Izvor: Zagorski list

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content