Novosti

UDVDR PKZŽ – ZAVRŠETAK TEČAJA I DODJELA 10 RAČUNALA BRANITELJIMA IZ ZABOKA

U vremenu od 27.02.2017.godine do 07.03.2017.godine u organizaciji UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske za Ogranak Zabok održan je za članove udruge i građane tečaj informatičkog opismenjavanja. Tečaj je pohađalo 19 članova udruge i članova njihovih obitelji,zainteresirani građani te dva člana udruge umirovljenika Zabok.

Po završetku tečaja 4. ovogodišnjeg tečaja informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji dana 07.03.2017. godine u prostorijama UDVDR Ogranak Zabok izvršena je dodjela 10.računala članovima udruge i polaznicima tečaja.

Nakon riječi zahvalnosti i potpore županije i grada za prepoznatljiv i poticajan način rada sa braniteljima i građanima, župan krapinsko-zagorske županije gop.Željko Kolar i gradonačelnik Zaboka gosp. Ivan Hanžek uručili su 10.računala polaznicima 4. ovogodišnjeg tečaja.

Svaki polaznik tečaja kao znak učešća dobio je uramljenu diplomu i USB stik 8 GB, a članovi umirovljeničke udruge i majice braniteljske udruge.

U znak zahvalnosti za potporu u provedbi projekata ispred Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije, županu i gradonačelniku Zaboka, predsjednik UDVDR Ogranak Zabok mr.Josip Horvatin poklonio je kapu i majicu udruge.

Nakon uručenja računala polaznici i udruga organizirali su zajedničko druženje.

Pripremio:

Za UDVDR PKZŽ

mr.crim.Josip Horvatin prof,

Skip to content