Novosti

UDVDR RH, Podružnica KZŽ održat će javnu tribinu

Upravni odbor Fonda za stipendiranje <_st13a_personname>hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece <_st13a_personname>hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima <_st13a_personname>hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih <_st13a_personname>hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci zatočenih ili nestalih <_st13a_personname>hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, <_st13a_personname>hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i djeci HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljcima i djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata za školsku, odnosno akademsku godinu 2010/2011., a rok za podnošenje prijava je 10. 12. 2010.

Cilj tribine je upoznati branitelje, bez obzira na članstvo u bilo kojoj braniteljskoj udruzi i njihove obitelji s Natječajem.

Tribina je javnog karaktera, obrazloženje uz raspisan natječaj i odgovore na postavljena pitanja će dati predstavnik Fonda za stipendiranje <_st13a_personname>hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece <_st13a_personname>hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i predstavnik UDVDR-a RH, a pozvani su članovi svih braniteljskih udruga koje organizirano djeluju na području Krapinsko-zagorske županije i zainteresirani građani.

Tekst natječaja

Obrazac A – obrazac zahtjeva za srednjoškolsku stipendiju

Obrazac B – obrazac zahtjeva za studentsku stipendiju

Obrazac C – obrazac zahtjeva za postdiplomce

Skip to content