Novosti

Uskoro Lesnina u Zaboku

Uz već brojne prodajne prostore od najvećih hrvatskih i stranih trgovačkih kuća do specijaliziranih trgovina, Zabok će uskoro dobiti i još jedan reprezentativni prostor i to trgovinu namještaja s potpisom renomirane i nadaleko poznate tvrtke Lesnina.

U City Parku, zabočkom trgovačkom središtu, otvara se nova trgovina koju kao partner u franšizi vodi tvrtka Sabolić interijeri.

Na 1.000 kvadrata prodajnog prostora kupcima će se nuditi kompletni asortiman kuhinja, spavaćih soba, garnitura, dječjih soba, pojedinačnih kreveta, blagovaonskih setova, stolova i stolica, komoda. Sve osim kupaonica, što će se kroz dogledno vrijeme ukoliko bude upita za kupaonske blokove i elemente, također pridodati. Za bolje snalaženje, treba reći da će Lesnina trgovina biti smještena pored svima dobro poznatog Lidla.

Očekuje se zapošljavanje sedmero ljudi, a također se traže i vanjski suradnici za montažu.

– Prilagođavat ćemo se tržištu i vidjeti kroz posao što se traži. Ja sam osobno u poslu s namještajem 16 godina. Prvu Lesnininu franšizu otvorili smo u Karlovcu, koja i danas odlično radi. U Zagrebu smo imali prostor u trgovačkom centru Mandi i posao je odlično išao, ali se nažalost sam centar zatvorio. Zato smo se odlučili doći u Zabok. Bilo nam je ponuđeno da preuzmemo Lesninu u Oroslavju, ali tada to nismo bili u mogućnosti. Zato treba i naglasiti da ova trgovina s onom nekadašnjom u Oroslavju nema nikakve veze – rekli su Vlasta i Damir Sabolić, vlasnici tvrtke Sabolić interijeri.

I u samoj Lesnini, jednoj od najpoznatijih slovenskih tvrtki, dogodile su se velike promjene. Kupljena je od strane austrijske tvrtke XXXLutz, druge po veličini u svijetu u branši namještaja. Krenuo je i rebranding što se najprije i najlakše može zamijetiti po novom logu tvrtke.

Nova trgovina Lesnina bit će otvorena od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati, a subotom od 9 do 16.

– Mi kupcu pristupamo na individualni način. Kad imate problem od nas ćete dobiti potpunu uslugu, od izmjere na dalje. Kupci ne trebaju toliko našu pomoć u izboru jer sami najbolje znaju što im se sviđa, ali našu pomoć trebaju u trenutku kad treba vidjeti može li traženi namještaj stati u predviđeni prostor i kako ga kombinirati. Kod nas će dobiti stručnu pomoć – veli Vlasta Sabolić.

Također, kupcima će biti ponuđena i mogućnost dostave namještaja. U krugu 20 kilometara dostava će biti 50 kuna, ako je vrijednost računa do 4.000 kuna. Ako je više od toga, onda je dostava gratis u 20 kilometara. Ako je više od 20 kilometara, onda kupac plaća razliku 6 kuna po kilometru. Unos po katu je 30 kuna. Dostavu će odrađivati tvrtka Sabolić interijeri sa svojim zaposlenicima. Zabočani i svi koji rado navraćaju u Zabok tako će dobiti još jednu kvalitetnu trgovinu u kojoj mogu izabrati ono što im je potrebno, a sve tako blizu, na dohvat ruke, bez da moraju putovati negdje dalje.

Traže se monteri namještaja

S otvaranjem trgovine potrebno je kupcima pružiti i sve potrebne usluge. Tako je otvoren poziv u kojem se traže vanjski suradnici za montažu namještaja. Zainteresirani se mogu javiti na broj 049 222 922 ili 091 234 0055.

Izvor: Zagorski list

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content