Novosti

Uspješno završila  akcija  „Vaš dar za pravu stvar“

Hrvatski Crveni križ i njegova društva i Kaufland Hrvatska  provodili su diljem Hrvatske  akciju  „Vaš dar za pravu stvar“ u razdoblju od 9. do 15. listopada 2023. godine.

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok je akciju „Vaš dar za pravu stvar“  provelo u suradnji s Kaufland Zabok. Akcija prikupljanja materijalnih dobara  provodila se je na prodajnom mjestu Kauflanda Zabok, a kroz 7 dana provođenja akcije prikupljale su se osnovne prehrambene namirnice: sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina, juha u vrećici, riblje i mesne konzerve. 

     Gradsko društvo Crvenog križa Zabok akciju „Vaš dar za pravu stvar“ provelo je  u suradnji  s tri zabočke srednje škole:  

  • Gimnazija Antuna Gustava Matoša
  • Srednja škola Zabok  
  • Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok;

koje su osigurale  33 volontera  koji su kroz 5 dana volontiranja ostvarili 99 volonterskih sati.
     Prikupljene su prehrambene namirnice vrijednosti 1.531,30 EUR, koje će se podijeliti korisnicima socijalnih programa Gradskog društva Crvenog križa Zabok u Tjednu solidarnosti, od 8. do 15. prosinca 2023. godine.  

     Gradsko društvo Crvenog križa Zabok zahvaljuje građanima na doniranim prehrambenim proizvodima, Partneru – Kaufland Zabok na profesionalnom odnosu, podršci i ljubaznim zaposlenicima, volonterima na uloženom trudu i vremenu, a srednjim školama na suradnji.

Volontere i koordinatore volontera pozivamo da s djelatnicima Gradskog društva Crvenog križa Zabok sudjeluju u podjeli paketa hrane socijalno ugroženim građanima u Tjednu solidarnosti, od 8. do 15. prosinca 2023. godine.

Skip to content