Novosti

[UZ SPORTSKE IGRE I DOBRU ZABAVU ]’Ku-ku-ri-ku’ obilježio 15. godišnjicu uspješnog rada A

  • glavna.jpg

Sportsko društvo ‘Ku-ku-ri-ku’ danas je na Zivtovom trgu na simboličan način kroz sportske igre obilježilo 15. godišnjicu svog postojanja. Djeca i odrasli mogli su igrati nogo-tenis, okušati se u slobodnom bacanju, tu je bilo i pješačenje, ali i umjetan snijeg.

Vladala je dobra atmosfera, a i slučajne prolaznike zanimalo je čime se bavi ovo sportsko društvo. Tu su bili i prigodni pokloni sponzora. – Naše sportsko društvo djeluje kao neprofitna udruga, a glavni cilj joj je promicanje sporta uz dobru zabavu i druženje – rekao nam je predsjednik društva Mislav Crnković. Društvo ima dvjestotinjak članova, od čega je 60-ak odraslih i 120-djece. ‘Ku-ku-ri-ku’ održava verificirane sportske programe koji se održavaju dva puta tjedno u vrtićima diljem Zagorja. Mališani se imaju priliku okušati u tenisu, nogometu, gimnastici. Proljetno-ljetna sezona završava tradicionalnom biciklijadom Kukurijadom koja svake godine okuplja sve više i više posjetitelja. Tijekom zime, tu su odlasci na skijanja.

Iz ‘Sportskog društva Ku-ku-ri-ku’ pozivaju sve da im se pridruže u njihovom radu, a mogu se javiti na Facebook, na web stranicu www.kukuriku.net ili predsjedniku Mislavu Crnkoviću (0996786686).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content