Novosti

UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE III: Dođite na radionicu ove subote u Zaboku i predstavite svoje ideje

Uzmi pare i napravi nešto za mlade vol.3 Centar za mlade KZŽ, 9.4.2022. Imaš super ideju, a nemaš pare? Dođi na radionicu, predstavi je drugima, motiviraj mlade iz svoje zajednice da za nju glasaju te zajedno realizirajte tu ideju! Ne propusti priliku napraviti nešto za sebe i za druge. Kroz projekt Uzmi pare i napravi nešto za mlade vol 3. financirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja grada Zaboka, a u vrijednosti do 20.000 kuna.

Kako bi ideje mladih imale prilike biti financirane mladi trebaju:

1. Doći na radionicu (sami ili još bolje s frendovim/cama).

2. Predstaviti svoju ideju.

3. Motivirati dovoljan broj mladih da ih podrže i glasuju za njihovu ideju na izborima.

Ukoliko želiš predložiti ideju, pozivamo te na radionicu koja će se održati 9.4.2022. (subota) u Centru za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zabok) od 9:00 do 11:00 h. Molimo te da poneseš osobnu iskaznicu kako bismo utvrdili da imaš između 15 i 30 godina te živiš u gradu Zaboku. Prijaviti se možeš putem linka: Prijavnica

Uzmi pare i napravi nešto za mlade financiran je od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projekt provode LAG Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s općinama i gradovima s područja LAG-a. Za sve informacije možete nas kontaktirati na mail: kristina@zagor.info ili na broj: 091 94 103 10.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content