Novosti

Valentina Đurek sudjeluje na osmoj međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji PILC

Zamjenica gradonačelnika, Valentina Đurek, ispred Grada Zaboka sudjeluje na međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji PILC (PAR International Leadership Conference) 29.- 30. ožujka u Opatiji, i to u panel diskusiji na temu: DIGITALNE INOVACIJE ZA DODANE VRIJEDNOSTI.

DIGITALNE INOVACIJE ZA DODANE VRIJEDNOSTI

Moderator: Bernard Vukelić, Veleučilište u Rijeci Juraj Bukša, ACI d.d. Biljana Cerin, Ostendo Consulting Tomislav Cerovec, HRT Valentina Đurek, Grad Zabok

AR International Leadership Conference (PILC) je jedina znanstveno – stručna konferencija o leadershipu u Hrvatskoj nastala kao odgovor na potrebu za povezivanjem teorijskih znanja i stručnih vještina. Organizator PILC konferencije je Visoka poslovna škola PAR s međunarodnim partnerima.

PILC je jedinstven po svojoj programskoj strukturi s obzirom na to da uključuje znanstveni i stručni program. Dakle, konferencija nudi priliku za prezentaciju radova iz područja vodstva (leadership) na znanstvenom programu, ali i mogućnost stjecanja vještina vodstva u stručnom (profesionalnom) dijelu programa.

Konferencija se bavi temama vodstva i menadžmenta u području ekonomije, obrazovanja, sporta, turizma te gospodarstva općenito. Službeni jezici konferencije su engleski i hrvatski, a krovna tema iz područja liderstva svake je godine posvećena novom području.

Vizija

PILC konferencija je skup znanosti i gospodarstva na kojem se razmjenjuju znanje i iskustvo, te usavršavaju vještine iz područja upravljanja i vođenja. PILC pruža managerima i liderima poticaj za razvoj i proširenje profesionalne mreže, mogućnosti za unaprjeđenje poslovanja, stjecanje znanja o vođenju te razvoj poduzetničkog mišljenja i kulture. PILC konferencija je međunarodna platforma za prezentaciju najnovijih istraživačkih postignuća i inovacija uz kvalitetnu raspravu i interakciju svih sudionika.Misija

PILC promovira obrazovnu praksu i razvoj vodstva (leadership) za dobrobit društva, ali i osnaživanje pojedinaca i organizacija. PILC potiče pojedince na usavršavanje te ohrabruje mlade ljude na usvajanje novog znanja.Opći cilj konferencije:

Cilj konferencije je pružiti iskustvo i znanje iz područja menadžmenta i vodstva (leadership) potrebnih za razvoj vještina efikasnog upravljanja, te maksimizacija interakcije sudionika konferencije s ciljem povećanja globalne kompetitivnosti organizacija, institucija i pojedinaca.

Izvor:https://www.par-conference.com/about-pilc/?lang=hr

Skip to content