Novosti

VEČER OBRTNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZABOKA

Uz pozdravni govor predsjednika Udruženja, Davora Pleška, večer je započela standardnim i latinoameričkim plesom Sportskog plesnog kluba Habanera iz Krapine, a nastavljena je ugodnim druženjem uz večeru i muziku.

Priznanja

U nas je običaj da se svaka obljetnica malo obilježi i proslavi. Obljetnica rada u obrtništvu također je događaj koji svakako vrijedi obilježiti, pa su iz ruku Dragutina Ranogajca, predsjednika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, za dvadeset godina rada u obrtništvu priznanja primili: Zdravka Vrhovec, vlasnica obrta TRGOVINA SPORT SHOP iz Zaboka, Ana Šaronja, vlasnica obrta OPTIKA ANA iz Zaboka, Marija Filipčić, vlasnica obrta TRGOVINA LIMAČ SHOP iz Zaboka, Stjepan Šivalec, vlasnik ELEKTROTEHNIČKOG OBRTA ELMO iz Pavlovca Zabočkog, Božidar Tkalčević, vlasnik obrta CHEMO ZABOKY, TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO, PEKARNICA iz Zaboka i Vladimir Pleško, vlasnik obrta OMP OBRADA METALA I TRGOVINA iz Gubaševa. Za dvadeset pet godina rada priznanje je primio Dragutin Pavlinić, vlasnik obrta MDK GRAĐEVINAR, TRGOVINA, USLUGE I POLJOPREVREDA iz Mrzlog Polja, za trideset godina rada Marijan Gregurić, vlasnik obrta PILANA MG iz Dubrave Zabočke i Zvonko Lončarević, vlasnik obrta SOBOSLIKAR I LIČILAC iz Zaboka, a za trideset pet godina rada priznanje su primili Vjekoslav Hržina, vlasnik obrta INSTALACIJE HRŽINA iz Martinišća i Ivan Antolić, vlasnik obrta AUTOLAKIRERSKA RADIONICA iz Zaboka.

Za dobra djela…

Svaka dosad održana Večer obrtnika bila je namijenjena ostvarenju jednog dobrog djela. Ove godine Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Zaboka predložio je da se i obrtnici svojim donacijama pridruže projektu nabavke i ugradnje dizala u Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku, koje bi omogućilo učeniku Mariju Leskovaru lakše kretanje unutar škole, ali u budućnosti i nekom drugom djetetu koje bi tu školu izabralo i moglo se kretati po školi nesputano arhitektonskim zaprekama.

Donacijama svih udruženja obrtnika naše županije, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i pojedinačnim donacijama članova Udruženja obrtnika grada Zaboka sakupljeno je 20.000,00 kuna koje će biti donirane navedenoj školi i koje će pridonijeti da jedna ideja mladih ljudi koji su svjesni problema svojih vršnjaka s posebnim potrebama ne ostane samo ideja i projekt na papiru. Udruženje obrtnika grada Zaboka zahvaljuje svim donatorima.

Udruženje obrtnika grada Zaboka

Tajnica Udruženja

Ksenija Fiorencis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content