Novosti

Velika akcija cijepljenja ove subote

Na području Krapinsko-zagorske županije se u subotu, 13. studenoga 2021. godine organizira velika akcija cijepljenja u 38 ordinacija obiteljske medicine u 28 jedinica lokalne samouprave.

Sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije cijepljenje će biti organizirano u 38 ordinacija obiteljske medicine u 28 općina i gradova te u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije na ZIVTOVOM trgu u Zaboku. Svi zainteresirani će se moći cijepiti u ordinacijama obiteljske medicine od 7 do 14 sati, kao i u prostorijama Zavoda u Zaboku od 8 do 14 sati.

Naglašavamo da će cijepljenje biti omogućeno svima zainteresiranima i to bez posebne najave, bez obzira na to hoće li za cijepljenje biti zadužen njihov liječnik obiteljske medicine ili neki drugi liječnik. Bit će omogućeno cijepljenje 1. dozom, 2. dozom, kao i svima koji imaju uvjete za 3. dozu.

Cijepljenje ove subote neće biti organizirano na području četiri od 32 jedinice lokalne samouprave: Općine Budinščina, Općine Đurmanec, Općine Mače i Općine Kraljevec na Sutli. Stanovnike ovih općina pozivamo da se na cijepljenje odazovu na području bilo koje druge jedinice lokalne samouprave.

Izvor: KZŽ

Download KZZ_popis_lijencnika_13_11_2021_-3-.docx
Skip to content