Novosti

Velika završnica NIVEA projekta „Neka odrastanje bude dječja igra“ na Danu igara u Zaboku 19.9.2015.

NIVEA i Savez Društava Naša djeca Hrvatske u suradnji s Društvom Naša djeca Zabok u subotu, 19. rujna 2015. u Parku Milana Prpića u Zaboku u 10 sati organiziraju NIVEA DAN IGARA. Događaj predstavlja veliku završnicu projekta društvene odgovornosti „Neka odrastanje bude dječja igra“ kojim se već drugu godinu zaredom potiče na širenje dječje kreativnosti i naglašava važnost igre za psihofizički razvoj djece.

Osim centralnog događanja u Zaboku, NIVEA Dan igara 2015. istovremeno će se održavati u više od 60 Društava Naša djeca diljem Hrvatske. Na događanjima će, osim samih rezultata projekta, biti predstavljene igre koje čine sukus aktivnosti provođenih u ljetnim mjesecima u kojima se u DND-ovima diljem Hrvatske održalo čak 38 edukacija i radionica za roditelje i djecu na kojima im se nastojalo pružiti uvid u mogućnosti što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena kroz igru.

Ulaz na NIVEA Dan igara je slobodan za sve zainteresirane obitelji koje žele sudjelovati u kreativnim igraonicama, naučiti igrati neke nove igre, prisjetiti se onih pomalo zaboravljenih i provesti sa svojim najdražima dan ispunjen igrom i smijehom.

O projektu “Neka odrastanje bude dječja igra”

NIVEA je 2014. pokrenula projekt društvene odgovornosti “Neka odrastanje bude dječja igra kako bi naglasila važnost igre za dječji razvoj i dala svoj doprinos u stvaranju boljih uvjeta za odrastanje djece i mladih diljem Hrvatske. Projekt je dio globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji” kojom NIVEA pruža podršku obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala.

O Savezu društava Naša djeca Hrvatske

Savez društava Naša djeca Hrvatske je nevladina i neprofitna udruga građana koja od 1950. godine okuplja, potiče i pruža pomoć osnovnim Društvima Naša djeca (DND) koja djeluju u gradovima i općinama diljem Hrvatske u akcijama i aktivnostima s djecom i za djecu. U Hrvatskoj trenutno djeluje 96 Društava Naša djeca koja rade na promociji i zagovaranju za dječja prava, provode raznovrsne i besplatne aktivnosti s djecom i za djecu te pružaju pomoć i podršku djeci i roditeljima u razvoju i odgoju djece.

Više o projektu “Neka odrastanje bude dječja igra” saznajte na www.nivea.hr/igre

Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Skip to content