Krešo Gulija iz slastičarnice ‘Tri užitka’ dobio je veliko priznanje za svoj autorski sladoled na natjecanju u pripremi najboljeg sladoleda u talijanskoj Bologni. Krešin sladoled je na europskom natjecanju, naime, dobio prvu nagradu od strane novinara. Riječ je o sladoledu nazvanog ‘Tri užitka’ napravljenog s tri vrste čokoladnih preljeva, lješnjacima i vaflima. S Krešom smo razgovarali neposredno prije odlaska u Bolognu gdje se natjecanje održava. Objasnio nam je kako će na natjecanju sudjelovati otprilike trideset natjecatelja iz svih krajeva Europe. – Natjecanje se odvija na način da mi moramo donijeti sve sastojke koji su nam potrebni i da pred žirijem moramo pripremiti svoj autorski sladoled – rekao nam je Gulija dodavši da je on jedini predstavnik Hrvatske i da nema prevelikih očekivanja za pobjedu, no vidimo kako je pomeo konkurenciju, iako nije ušao u veliko finale za svjetsko prvenstvo. – Ne predajemo se, najveća pobjeda je što smo najbolji u Hrvatskoj. Idemo dalje – izjavio je Krešo nakon natjecanja.