Novosti

[VIDEO] ‘Iznenadili su me pozitivni komentari i podrška mojih Zagoraca, a u finalu ću dati sve najbolje od sebe’

Prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina 27. travnja krunu će predati svojoj nasljednici. Među 18 finalistica koje se bore za titulu najljepše jest i jedna Zagorka. Karla Bartolin, 23 – godišnja Zabočanka koju mnogi poznaju po vrhunskim sportskim rezultatima u kickboxingu, naša je predstavnica na prestižnom izboru ljepote. Simpatična studentica 4. godine prava rekla nam je kako želja da se prijavi na izbor tinja već nekoliko godina. – Kada je prije par godina Mirta Kuštan bila sudionica izbora, ja sam već tada poželjela da se prijavim, no zbog obaveza na faksu odlučila sam pričekati. Ove sam godine to konačno odlučila – rekla je Karla dodajući kako je sam proces prijave bio vrlo jednostavan. Ispunila je prijavnicu na web stranicama izbora te nakon poziva direkcije otišla na casting. Za mjesec i pol dobila je poziv kako je upravo ona jedna od finalistica.

Pozitivni komentari

  • Obitelj je o svojem naumu da se prijavi odmah obavijestila. Njen otac Rajko Bartolin, inače i trener, bio je oduševljen, smatrajući sudjelovanje na izboru kao novo iskustvo. Mama je pak, priča Karla, bila malo rezervirana.

    – Mama se pitala hoću li moći uskladiti sve obaveze, no ja sam znala da mogu. Velika podrška bili su i prijatelji koji su mi poručili da ‘rasturim’ i da dam sve od sebe – ispričala je 23 – godišnjakinja koju je oduševila i lavina pozitivnih komentara na društvenim mrežama nakon objave vijesti da se natječje za Miss Universe. – Kada sam krenula u čitavu tu priču rekla sam sama sebi da neću čitati komentare jer sam ovo sve shvatila kao jedno pozitivno iskustvo, no kada ste vi na portalu zagorje.com objavili vijest, bila sam ugodno iznenađena komentarima jer su svi od reda bili pozitivni. Baš mi je bilo drago što su mi moji Zagorci pružili toliku podršku – ispričala je finalistica izbora ljepote aludirajući i na druge Zagorke da se prijave na izbore ljepote. Kaže, Zagorke su do prije par godina bile vrlo sramežljive po pitanju sudjelovanja na takvim izborima, no Karla smatra da za to nemaju razloga. – Zaista je puno lijepih cura koje se ne bi trebale toga sramiti već bi tu ljepotu trebale pokazati i ne je čuvati samo za sebe – rekla je Karla koja nema nikakvog iskustva u modelingu i manekenstvu. Prvi je puta stala pred profesionalni foto objektiv upravo zbog potreba izbora.

    Dajte ‘lajk’ za Miss fotogeničnosti

    Brojne joj je savjete dala upravo ona čiji ju je primjer, na neki način, potaknuo da se prijavi, Mirta Kuštan. – Puno mi je pomogla jer ona ipak ima mnogo iskustva, a imala ga je i prije samog izbora. Natjecateljice si i međusobno pomažu, a sigurna sam da će nas iza izbora ostati vezati velika prijateljstva – ispričala je Karla Bartolin. Pred njom su, priznaje, vrlo intenzivne pripreme za finale. Svakodnevno vježbanje, brojna snimanja i fotografiranja, samo su dio onoga što odrađuje pred sam izbor.

    – Par dana prije finala imamo i isprobavanje večernjih haljina čemu se posebno veselim jer to je dio natjecanja kad nekako najviše zablistamo. Dan prije finala imamo intervju ispred stručnog žirija koji će na temelju odgovora izabrati deset najboljih, a koje su to cure saznat ćemo tek u finalu – rekla je Bartolin. Iako će odluku o najljepšoj donijeti žiri, za osvajanje jedne titule može pomoći i publika. Naime, na Facebook stranici Miss Universe Hrvatska, kao i na Instagramu, otvoreno je glasovanje za miss fotogeničnosti.

Skip to content