Novosti

[VIDEO] NAJLJEPŠI PSI MJEŠANCI: Titulu mistera izložbe osvojio mješanac terijer Max

Prijavilo se više od šezdeset pasa.

U Zaboku je danas u organizaciji dućana za kućne ljubimce Vau Mjau održana izložba pasa mješanaca. Prijavilo se šezdesetak pasa, a tročlani žiri u sastavu Tomislav Goluban, Nataša Hlaban i Tatjana Rumbak nisu imali lak zadatak. Nakon kratkog vijećanja odlučili su kako je titulu najsimpatičnijeg psa osvojio Max iz Rijeke, inače udomljen iz udruge Vita, treće je mjesto pripalo psu Bossu kojeg je predstavila udruga Vita, a poseban je po tome što nema jedne nogice.

Ipak, hrabro je stao pred konkurenciju i prošetao crvenim tepihom što je osvojilo žiri i publiku. Drugu je nagradu osvojila Lola, simpatična mješanka nižeg rasta dok je titula mistera izložbe pripala Maxu iz Donje Pačetine. Kako nam je rekla njegova vlasnica, Max je mješanaca dviju vrsti terijera, a star je samo godinu dana. – Vrlo je zaigran i jako voli društvo. Iskreno, nismo se nadali pobjedi, ali nam je drago što smo osvojili prvo mjesto – rekla je ponosna vlasnica.

Jedna od organizatorica izložbe Višnja Kužnar rekla je kako je zadovoljna što se prijavio toliki broj pasa. – Mješanci su jako dragi psi i imaju neku svoju simpatičnost – rekla je Kužnar zahvaljujući svima koji su pomogli u organizaciji.

FOTOGALERIJU S DOGAĐANJA POGLEDAJTE OVDJE:

https://www.zagorje.com/fotogalerija/izlozba-pasa-mjesanaca-u-zaboku

Skip to content