Novosti

VOLKSBANK ZABOK – NOVA ADRESA OD POVJERENJA!

Kao i sve ostale Volksbank poslovnice, i zabočka je u arhitektonskom i organizacijskom smislu uređena prema konceptu „otvorene banke“, što podrazumijeva potpunu orijentiranost na potrebe klijenata kojima se želi pružiti kvalitetna financijska usluga. Uz poslovanje s građanima i malim poduzetnicima, Poslovnica Zabok pruža mogućnost obavljanja platnog prometa za pravne osobe, kao i korištenje bankomata. Radno vrijeme poslovnice je ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.30 do 16.30 sati te utorkom od 9 od 18 sati, kazala nam je direktorica novootvorene Volksbank poslovnice, Natalija Galović-Mojiško.

Povodom otvaranja poslovnice, Volksbank je za sve svoje zabočke klijente pripremila i jednu prigodnu akciju: do 5. studenoga sve se vrste kredita mogu ugovoriti bez naknade za administraciju, dok se za sve otvorene VeBe za tebe tekuće račune neće naplaćivati naknada za prvih šest mjeseci korištenja.

VOLKSBANK NUDI POVOLJNE KUNSKE STAMBENE I NENAMJENSKE KREDITE

Volksbank slovi kao banka s inovativnim i iznimno konkurentnim kreditnim i štednim proizvodima, a od 12. rujna u ponudi ima i čitavu liniju kunskih kredita, uključujući i stambene kredite?

Volksbank ponuda stambenih kredita za građane od 12. rujna ponovno uključuje stambene kredite u kunama. Ova se vrsta kredita tijekom akcije do 31. prosinca ove godine može realizirati na rok otplate do 30 godina i uz kamatnu stopu već od 4,50% (fiksna kamatna stopa u prvoj godini otplate) uz status klijenta koji uključuje tekući račun, odnosno 5,50% fiksno u prvoj godini otplate za klijente koji nemaju otvoren Volksbank tekući račun za isplatu plaće. Refinanciranje Volksbank stambenih kredita u drugim valutama ili stambenih kredita drugih banaka odobrava se bez naplate naknade za administraciju, a maksimalan iznos kredita nije određen, već ovisi isključivo o kreditnoj sposobnosti klijenta.

Postoje li i neke dodatne pogodnosti za klijente zainteresirane za ovu vrstu kredita?

Kod ugovaranja stambenog kredita u kunama, moguće je ugovoriti poček u trajanju od 12 mjeseci koji ne ulazi u rok otplate kredita i tijekom kojeg klijent pauzira u otplati anuiteta.

Vraćanjem kunskih stambenih kredita u ponudu banke, zaokružili ste kreditnu ponudu u domaćoj valuti?

Tako je. Uz već ponuđene gotovinske kredite u kunama, koji se mogu realizirati uz kamatnu stopu već od 6,90% i rok otplate do 96 mjeseci te u iznosu do 124.000 kuna, Banka nudi i kunske kredite za kupnju motornih vozila uz kamatnu stopu već od 7,29%, rok otplate do 84 mjeseca i u maksimalnom iznosu do 185.000 kuna.

B-FREE RAČUN – TOP PROIZVOD ZA PODUZEĆA, OBRTNIKE I GRAĐANE

Pravnim osobama, obrtnicima i građanima Volksbank nudi i jedan od najinovativnijih proizvoda na hrvatskom tržištu – B-Free online štedni račun u kunama ili eurima?

Uvažavajući modernu tehnologiju i duh vremena u kojem živimo, Volksbank poduzećima, malim poduzetnicima, obrtnicima i građanima nudi B-Free štedni račun po viđenju uz kamatnu stopu od čak 3,25% godišnje, namijenjen svima koji žele brz i jednostavan pristup novcu, a pritom se ne žele odreći povoljne kamatne stope i sigurnog ulaganja. Maksimalno izlazeći u susret suvremenim potrebama i navikama naših klijenata, ovaj proizvod nudimo bez potrebe za promjenom postojeće banke.

Na koji se način B-Free račun razlikuje od klasične štednje?

B-Free je poseban oblik online štednje po viđenju u kunama ili eurima kojim se posluje putem Internet bankarstva na način da je sredstva s računa moguće prebacivati isključivo na referentni račun klijenta. Referentni račun je tekući ili devizni račun za građane, odnosno poslovni račun za pravne osobe otvoren u bilo kojoj banci ili štedionici u Republici Hrvatskoj, što znači da poslovanje B-Free računom ne zahtijeva promjenu banke. Sredstva su klijentu dostupna svakodnevno te s njima može raspolagati po potrebi, a istovremeno ostvaruju najbolju kamatnu stopu na hrvatskom tržištu za sredstva po viđenju – čak 3,25% godišnje.

Kako se može otvoriti B-Free račun?

Otvaranje Volksbank B-Free štednog računa za kojeg ne postoje propisani minimum ni maksimum sredstava obavlja se putem Internet stranice www.b-freebanking.com, a novac se na račun može uplaćivati u iznosima i vremenskim razmacima po želji. To je štedni račun bez troškova, budući da je poslovanje i vođenje B-Free računa potuno besplatno.

Malim poduzetnicima nedavno ste ponudili još jednu zanimljivu novu uslugu nazvanu ‘Paket za optimizaciju financija’?

Da. Radi se o usluzi kojom na temelju razgovora s klijentom te uvida u osnovnu poslovnu dokumentaciju Banka pojedinom klijentu nudi optimalnu kombinaciju proizvoda i usluga krojenu u skladu s njihovim potrebama i mogućnostima s ciljem smanjenja financijskih troškova poslovanja (optimizacija financija), kao i mogućnosti ostvarivanja dodatnih prihoda na bazi preporučenih ulaganja u različite vrste depozitno-ulagačkih proizvoda (optimizacija likvidnosti). Uz to, sama usluga savjetovanja i analize poslovne dokumentacije potpuno je besplatna.

Na koji način zainteresirani mogu realizirati ove proizvode ili dobiti više informacija?

Sve informacije o B-Free online računu, kao i Paketu za optimizaciju financija, mogu se dobiti osobno u poslovnici Zabok, na adresi Zivtov trg 11, City park Zabok, na besplatnom telefonu Volksbank Kontakt centra 0800 0600 te na web stranici www.volksbank.hr, dok se B-Free račun može otvoriti putem web stranice www.b-freebanking.com.

Izvor: Zagorski list

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content