Novosti

VolontirAJMO organizira foto natječaj, prijave traju od 8.3. do 23.5.2016.

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Krapinsko–zagorske županije da sudjeluju u foto natječaju „ Volontirati je lako – to može svatko!“ te da pošalju svoju autorsku fotografiju koja prikazuje konkretnu volontersku aktivnost i/ili akciju koja se odvijala na području županije u razdoblju 2015./2016. godine.

Ako ste pomogli nekome, sudjelovali u akciji u svojoj lokalnoj zajednici ili jednostavno vidjeli da netko volontira i to sve naravno zabilježili fotografijom pozivamo Vas da se pridružite foto natječaju!

Svrha foto natječaja je fotografijom prikazati volontiranje kao društveno korisnim, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu.

Prijave traju od 8.3.2016. do 23.5.2016. do 12:00 sati.

Prijava se šalje isključivo na mail volontirajmo@zagor.info.

Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski centar VolontirAJMO”, kojeg provodi Mreža udruga Zagoru partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. Više o projektu možete pročitati na: http://www.zagor.info/projekti/pregled/volonterski-centar-volontirajmo.

Download Poziv_foto_natjecaj1.pdf
Skip to content