Novosti

VUK I SEDAM KOZLIĆA

09.11.PETAK 18:00

Lutkarska scena ” I. B. Mažuranić” u petak 09.11. u 18:00 sati za vas i vaše najmlađe priprema izrazito zanimljivu lutkarsku predstavu svima dobro poznate radnje pod nazivom „Vuk i sedam kozlića“.

Djelo je režirala Ivana Peroš, uglazbio ga je Mate Matišić, a igraju Vanja Gvozdić i Ksenija Gregurić, uz kostimografiju Daliborke Puž.

Nakon što je majka Koza morala otići po poslu, a Kozlići ostaju sami, primorani su samostalno se obraniti od predatora i vještog manipulatora Vuka. Osim što su odgojeni po savjetima majke, usput se moraju i sami domišljati lukavstvima pouzdajući se u vlastitu samostalnost i odluke. Tim više što je njihova nepažljivost i lakomislenost dovela do problema. Naime, Vuk ih je pronašao putem neoprezne prepiske na chat roomu.

Uz to dodaju da izrazito aktualnu temu IBM postavlja na scenu i poučava kako je oprez nužan i bitan. Pritom povlači segmente starinskih motiva i kombinira ih sa suvremenim elementima, te djeci bliskim pojmovima o internetskim zamkama i društvenim mrežama.

Predstava u kino dvorani Zabok igra u petak, 09. Studenog , s početkom u 18 sati, a cijena ulaznice iznosi 25 kuna.

Uzrast: 3+

Trajanje predstave : 40 min.

Ulaznice se u pretprodaji kupuju u Pučkom otvorenom učilištu Zabok , Kumrovečka 8, svakim radnim danom od 7:30 do 15:00 sati te prije početka predstave na blagajni kino dvorane Zabok.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content