Novosti

Zabočki KUP KVARTOVA 15. 6. u 9 sati u parku M. Prpića

„OSVOJI KUP KVARTOVA I POSTANI HEROJ ULICE“

Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla s partnerima Mrežom udruga Zagor te gradovima Zabokom, Pregradom i Klanjcem provodi projekt „Uzmi pare i napravi nešto za mlade: Participativnim proračunom do aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnoj zajednici“. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a cilj mu je poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka u lokalnoj zajednici te jačanje dijaloga mladih i donositelja odluka.

Grad Zabok je osigurao u Proračunu 20.000,00 za realizaciju projekta po izboru mladih Zabočanki i Zabočana.

Izbor za najbolji projekt u Zaboku održan je u City prolazu 25. 5. 2019. od 16 do 20 sati. U konkurenciji su bila četiri projekta. Kup zabočkih kvartova – uredi svoj kvart, Parkić za pse i Piknik kod vidikovca Vodosprema te ŠUDIGO playground, a najviše je glasova dobio projekt Kup Zabočkih kvartova – uredi svoj kvart.

To je malonogometni turnir koji će na jednom mjestu okupiti ekipe iz svih kvartova grada Zaboka. Na turniru će sudjelovati 20-ak ekipa sa više od 120 igrača, a pobjednik stječe mogućnost da učini nešto za dobrobit svog kvarta. Može birati hoće li urediti dječje igralište, park ili sportsko igralište.

KUP KVARTOVA ODRŽAT ĆE SE 15. LIPNJA 2019. S POČETKOM U 9 SATI U PARKU MILANA PRPIĆA.

Dođite i podržite svoje timove.

Pobjednik turnira osvaja nagradu za uređenje svog kvarta po vlastitom izboru !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content