Novosti

Zabočki planinari organiziraju tradicionalni pohod na Sveta tri kralja

Za sve zainteresirane, bit će tu čaj, kuhano vino, ručak i druženje uz pjesmu i ples, najavili su organizatori

Planinarko društvo ‘Zagorske steze’ Zabok organizira ovu nedjelju 6. siječnja tradicionalni novogodišnji planinarski pohod Zagorskim bregovitim putem.

– Pozivamo vas da kao pravi ljubitelji prirode i veselog druženja u što većem broju 6. siječnja dođete u Zabok kako bismo si radosno zaželjeli sve dobro u novoj godini i dogovorili se na kojim ćemo se bregovima i planinama sretati ove godine – poručili su iz Zagorskih steza.

Predviđeno je da je okupljanje u Zaboku na Trgu K. Š. Đalskog preko puta ormarića PD Zagorske steze od 8:45 do 9:30, a u 9:30 je polazak sa starog autobusnog kolodvora za Krapinske Toplice (troškovi prijevoza od Zaboka do Krapinskih Toplica je 10 kuna). U 10:15 počinje pješačenje od autobusnog kolodvora prema kapelici sv. Marije Magdalene i dalje prema crkvi Majke Božje na Klupcima gdje će organitzatori i ove godine sve ponuditi vrućim čajem i kuhanim vinom. Nakon toga se nastavlja put hrptom između Prosenika, Temovca i Tisanić Jarka na Picelj.

Od 13 do 14 predviđen je dolazak na Picelj, ručak i druženje uz pjesmu i ples.

– Molimo zainteresirana planinarska društva i pojedince da najave svoj dolazak na mail pd.zagorske.steze@kr.t-com.hr ili telefone 098 163 4872 (Turk) i 098 351 363 (Kraljić) najkasnije do 3. siječnja. U prijavi naznačite jeste li zainteresirani za ručak – poručili su iz Zagorskih steza.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content