Novosti

Zabok nemoćan protiv Cibone

U Sportskoj dvorani u Zaboku odigrano je 12. kolo HT Premijer lige u kojem su se sastali domaćin Zabok i Cibona iz Zagreba. Više od 1000 gledatelja došlo je podržati Žute, a došlo je i nekoliko desetaka gostujućih navijača koji su zajedno s domaćom navijačkom skupinom Erotic Front Zabok zdušno navijali.

Ipak, navijanje ni puna dvorana nisu pomogli Zaboku da slomi Cibonu i iz susreta izađe kao pobjednik. Čitavu utakmicu igrači Cibone držali su uvjerljivu prednost pred domaćim košarkašima ne dopuštajući im da se rezultatski približe. Utakmica je završila rezultatom 68 – 97, a zagrebački klub predvodili su odlični Luka Žorić s 25 poena, Karlo Uljarević s 14 i Josip Bilinovac s 11 poena.

Među domaćima najbolji je bio Ivan Vučić koji je postigao 18 poena, Antonio Črnjević s 15 poena te Patrik Jambrović s 11 poena koji je odigrao dosada najbolju partiju u dresu Zaboka.

Sljedeću utakmicu Zabok igra ovog petka, 19. siječna kada gostuju kod Hermes Analitice u Zagrebu s izravnim prijenosom na programu Arenasporta.

Izvor: www.zagorje.com

Skip to content