Novosti

[ZAGIĆI] Mladost Zabok uvjerljivo osvojila naslov prvaka

U Krapini odigrana uzvratna utakmica doigravanja za prvaka lige zagića NS KZŽ.

U Krapini je odigrana uzvratna utakmica doigravanja za prvaka Lige zagića NS KZŽ između Zagorec Krapina 2 i Mladosti iz Zaboka. Kako je prva utakmica završila pobjedom Mladosti rezultatom 3:1 Krapinčani su morali „juriti“ rezultat.

No, Mladost je pokazala da u ovom je trenutku bolja ekipa te je slavila i u Krapini, ovoga puta rezultatom 3:0. Sve nade malih Krapinaca „raspukle“ su se već u četvrtoj minuti susreta kada je Patrik Sinković u slalomu kojeg se ne bi posramila niti Janica Kostelić nanizao nekoliko nogometaša Zagorca te izašao sam pred golmana Korunde i lakoćom poentirao za vodstvo Zabočana.

Nakon ovog pogotka vidjelo smo malu, ali jalovu premoć Zagorca tako da se na odmor otišlo rezultatom iz rane faze utakmice.

Drugo poluvrijeme puno su bolje otvorili gostujući nogometaši pritisnuvši domaćina na njegovu polovicu. Takova igra rezultirala je ranim pogotkom u drugom poluvremenu (22. minuta) kojeg je postigao Sente da bi točku na i naslov prvaka stavio pogotkom u 35. minuti Vutmej i postavio konačan rezultat uzvrata Zagorec Krapina II. 0 – Mladost Zabok 3.Susret je odlično vodio sudac Zdravko Fotivec iz Špičkovine.

Nakon susreta nogometaši Mladosti primili su pehar za naslov prvaka Lige zagića NS KZŽ, Marko Sente (Mladost Zabok) dobio je prigodnu statuu kao najbolji strijelac lige (23 pogotka) dok je Zagorec Krapina II dobio pehar kao prvak skupine „B“.

Sve nagrade uručio je Branko Kušan iz Zaboka.

Zagorec Krapina II

ZAGOREC II – MLADOST ZABOK 0:3 (0:1) KRAPINA – ŠRC Podgora. Gledatelja: 100. Sudac: Zdravko Fotivec (Špičkovina). Delegat: Branko Kušan (Zabok)

Strijelci: 0:1 Sinković (4); 0:2 Sente (22); 0:3 Vutmej (35).

ZAGOREC II: Korunda, Presečki, Klasić, Smrečki, Škrnjug, Golub, Rivetti, Puljek, Cigula. Još su igralI: Gregurović, Vlaisavljević, Majcen, Grabar, Čajko, Klobučar. Trener: Nino KOS

RIJEKA: Kolar, Hajdaš Dončić, Mužar, Sinković, Hundić, Tisanić, Novak, Žigman, Sente. Još su igrali: Vutmej, Tršinski, Mokrovčak Poljak, Briški, Špiček Vukić. Trener: Jurica KOTARSKI

Izvor:Zagorje.com

Skip to content