Novosti

ZAGORSKI BRANITELJI NA SPORTSKIM IGRAMA U SLAVONIJI

Dana 25. 09. 2016. godine 14 članova Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije, Ogranak Zabok učestvovalo je na 4. sportskim igrama UHDDRDR Duga Međa/Virovitićko-podravska županija/.

Na igrama branitelja učestvovalo je ukupno 11 braniteljskih udruga sa oko 100 hrvatskih branitelja, a kao posebni gosti nastupile su Mažoretkinje iz Dubrovčana i kuburaška udruga Gromovi zagorja iz Tuhlja.

Sportske igre održale su se u 4 sportske discipline na sportskim terenima u Zdencima i Dugoj Međi i to: boćanje, bacanje potkove, viseća kuglana i kartaškoj igri bella. Za najbolje natjecatelje organizator je osigurao pehare, medalje i diplome, a posebnu zahvalnicu za potporu u radu braniteljske udruge dobio je UDVDR Ogranak Zabok.

Na početku natjecanja u projektu informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji na prijedlog udruge branitelja iz Duge Međe, Podružnica UDVDR Krapinsko-zagorske županije donirala je kompletna računala sa printerima udruzi rukotvorine i NK Sloga iz Zdenaca. Donaciju je udrugama uručio načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić.

Sportske igre završile su zajedničkim ručkom za sve natjecatelje i goste u društvenom domu u Zdencima.

Odlazak na sportske igre omogućili su županija Krapinsko-zagorska, grad Zabok, PJVP Krapinsko-zagorska i DVD Gubaševo.

Pripremio:Josip Horvatin

Skip to content