Novosti

Zagorskim list proslavio 500. broj s čitateljima i prijateljima

U bogatom glazbenom programu nastupili su Podvinčani, Kvartet Gubec, Kavaliri, Crni ribar, Zadruga i DJ Gotz.

ZABOK – Ni dva pljuska proteklog petka nisu omela ni otjerala mnogobrojne posjetitelje koji su došli na proslavu 500. broja Zagorskog lista. Na trgu ispred City Caffea naši su nam čitatelji svih dobnih skupina došli čestitati na velikom jubileju, a mi smo se potrudili da ih zabavimo i nagradimo.U misiji da zabavimo posjetitelje, prvi su nam pomogli Kavaliri koji su veliki ljubimci zagorske publike. Zaredali su se brojni hitovi popularnih ‘ambasadora Bednje’, a posebno je oduševljenje izazvao njihov aktualni singl Šouštar. Zasvirali su i Podvinčani koji su svojim velikim hitom ‘Kad procvatu jabuke’ raspjevali okupljene goste. Četiri zagorska mušketira, Kvartet Gubec, pjesmom su natjerali najhrabrije parove da zaplešu. Moramo reći da smo tijekom programa podijelili brojne nagrade. Tako su najsretnije nagradili Vivera, Offertissima, Biska, Terme Jezerčica, Ljekarne Švaljek, Ožujsko pivo te naravno, Zagorski list. Uz nas su bili i naši partneri, Narodne novine, Aronija Premium i Wustenrot koji su na svojim štandovima predstavljali svoju djelatnost i nagrađivali posjetitelje. Na video zidu površine 12 metara kvadratnih pratila se kvalifikacijska utakmica za svjetsko prvenstvo, Hrvatska – Škotska. Na žalost svih navijača, Hrvatska je izgubila, no dobro raspoloženje na proslavi 500. broja Zagorskog lista nije splasnulo.Uz odličan odabir glazbe DJ Gotza, posjetitelji su plesali do svirke Crnog ribara i legendarne Zadruge. Do dugo u noć zabavljalo se uz zvuke rocka. Valja reći da su nam došli čestitati brojni gradonačelnici, načelnici, čaksportski i kulturni djelatnici. Dobre želje našem tjedniku poželio je i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić te župan Željko Kolar koji je došao u društvu bivše županice, Sonje Borovčak. Ovim putem jedino što možemo jest zahvaliti svima koji su posjetili našu feštu i poželjeli nam dobre želje. Na stranicama koje slijede pripremili smo vam mnoštvo slika koje će najbolje dočarati atmosferu s naše proslave. (mš)

Zaredali su se brojni hitovi popularnih ‘ambasadora Bednje’, a posebno je oduševljenje izazvao njihov aktualni singl Šouštar. Zasvirali su i Podvinčani koji su svojim velikim hitom ‘Kad procvatu jabuke’ raspjevali okupljene goste. Četiri zagorska mušketira, Kvartet Gubec, pjesmom su natjerali najhrabrije parove da zaplešu.

Uz odličan odabir glazbe DJ Gotza, posjetitelji su plesali do svirke Crnog ribara i legendarne Zadruge. Do dugo u noć zabavljalo se uz zvuke rocka.

Moramo reći da smo tijekom programa podijelili brojne nagrade. Tako su najsretnije nagradili Vivera, Offertissima, Biska, Terme Jezerčica, Ljekarne Švaljek, Ožujsko pivo te naravno, Zagorski list. Uz nas su bili i naši partneri, Narodne novine, Aronija Premium i Wustenrot koji su na svojim štandovima predstavljali svoju djelatnost i nagrađivali posjetitelje.
Izvor: Zagorski list

Skip to content