Novosti

Zahvala Gradonačelnika svim sudionicima proslave ulaska Republike Hrvatske u članstvo Europske unije održane u Zaboku

Poštovani sugrađani,

iza nas je proslava ulaska Republike Hrvatske u članstvo Europske unije održane na Zivtovom trgu, 30. lipnja 2013. u večernjim satima. Gosti proslave i mnogobrojni građani su se zadovoljni vratili svojim kućama, započeli novi radni dan u EU s novim nadama, željama i očekivanjima.

Mnogi od njih su uz pozdrave i dobre želje izrazili zadovoljstvo programom proslave, atmosferom i ponudom, a zadovoljstvo građana je najveća nagrada svim učesnicima izvrsnog programa, voditeljima, koordinatorima, volonterima i Gradskoj upravi kao organizatoru proslave.

Iz programa u program oduševljavaju nas talentirani i kreativni učenici koji pod vodstvom profesora postižu izvrsne rezultate i osmišljavaju inovativne predstave na zadovoljstvo ne samo svojih mentora, roditelja, nego i brojne publike koja uživa u njihovim izvedbama.

Tu su uvijek spremni na akciju: naše limene glazbe, KUD Zabok, DND, OŠ, PŠ Špičkovina, srednje škole, profesori glazbene škole, zbor “Gjalski” i mnogi drugi.

To je Zabok kakvog poznajemo i volimo. To je Zabok na koji sam kao gradonačelnik ponosan i ovom prilikom zahvaljujem svim učesnicima programa proslave, koji su učešćem u programu, radom ili donacijom doprinijeli izvrsnoj proslavi.

Vama poštovani sugrađani, gosti, suradnici, prijatelji, zahvaljujem što ste došli i svojim prisustvom uveličali ovaj povijesni trenutak ispunjenja dugogodišnje težnje članstvu u obitelji europskih demokracija.

ČESTITAM SVIM GRAĐANIMA U POVODU PRISTUPANJA HRVATSKE EUROPSKOJ UNIJI.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK

Ivan Hanžek, oec.

Skip to content