Novosti

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je dana 15. rujna 2014. godine Natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“.

Natječaj je namijenjen udrugama, zakladama i ustanovama sa sjedištem u jednoj od sljedećih pet županija: Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj ili Krapinsko-zagorskoj županiji.

Zaklada raspisuje ovaj Natječaj u partnerstvu sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva na temelju Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj i to već 7. godinu zaredom.

Građanska akcija je jednokratna akcija koja potiče na aktivizam, poboljšava kvalitetu življenja ili općeg dobra u lokalnoj zajednici. Akcija treba biti potaknuta od strane skupine pojedinaca u lokalnoj zajednici koji na prepoznati problem odgovaraju dobrovoljnim volonterskim radom, znanjem ili materijalnim dobrima. Maksimalan iznos financijske podrške koji se može ostvariti je 13.000,00 kuna, a rok za prijavu je 15. listopada 2014. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na sljedećoj poveznici: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/natjecaji/otvoreni-natjecaji/natjecaj-za-gradanske-akcije-15092014.html , a sažeci svih do sada financiranih akcija nalaze se na sljedećoj poveznici: http://www.civilnodrustvo-istra.hr/hr/natjecaji/sazeci-financiranih-projekata–inicijativa.html

Romina Ružić,

Odnosi s javnošću, 099/736-06-77

Skip to content