Novosti

Zatvoren pružni prijelaz kod Parka Milana Prpića u Zaboku

Privremeno je zatvoren pružni prijelaz kod Parka Milana Prpića, odnosno kod adrese Ksavera Šandora Gjalskog 4 u Zaboku zbog radova na rekonstrukciji pruge. Stvaraju se gužve, a promet se preusmjerava.

Poslali smo upit HŽ-u do kad će prijelaz biti zatvoren.

U sklopu radova na modernizaciji dionice željezničke pruge Zaprešić – Zabok izvode se radovi na željezničko-cestovnom prijelazu ZIVT, prijelazu za koji ste postavili upit, u razdoblju od 9. do 12. rujna 2019. Radovi se izvode na iskopu, izradi drenaže, te ugradnji zaštitnog sloja. Ujedno, najavljujemo da će u razdoblju od 13. do 14. rujna te od 26. do 29. rujna 2019., također zbog radova na ovoj dionici pruge, biti zatvoren željezničko-cestovni prijelaz Celine.

Zatvor spomenutih željezničko-cestovnih prijelaza prethodno je, uz posebnu regulaciju cestovnog prometa, odobrio Grad Zabok, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i javne potrebe.

Ispričavamo se građanima Grada Zaboka zbog prometnih gužvi uzrokovanim radovima na Projektu modernizacije i elektrifikacije dionice Zaprešić – Zabok uz napomenu da bez povremene obustave cestovnog prometa nije moguće izvesti ovako kompleksan zahvat, rekli su iz HŽ-a.

Skip to content