Novosti

Zavod za javno zdravstvo KZŽ proslavio 20 godina rada

U Loboru je održana proslava 20 godina djelovanja Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije. Zamjenica župana Jasna Petek tom je prilikom u ime Krapinsko-zagorske županije, osnivača Zavoda, pozdravila sve okupljene bivše i sadašnje djelatnike te im čestitala na prvih 20 godina djelovanja respektabilne ustanove koja problematizira i rješava sve javnozdravstvene probleme na našem području.

“Od svih aktivnosti moram posebno istaknuti brojne projekte prevencije, promicanja zdravih stilova života i suzbijanja ovisnosti na kojima zaista odlično surađujemo”, poručila je zamjenica župana i zaželjela nastavak uspješnog rada zavoda.

Inače, Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije osnovan je 1. lipnja 1996. godine izdvajanjem higijensko epidemiološke djelatnosti iz Doma zdravlja i mikrobiološke djelatnosti iz Opće bolnice Zabok.

Sonja Borovčak, bivša županica Krapinsko-zagorska županije, u Loboru se prisjetila puta tijekom kojeg je Zavod izrastao u modernu zdravstvenu ustanovu koja ima 53 zaposlenih i 13 milijuna kuna godišnjeg prometa.

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Tomislav Jadan je istaknuo da Zavod djeluje kroz tri ispostave koje se nalaze, u Zlataru gdje je i sjedište Zavoda, te u Krapini i Zaboku, ali je na usluzi svim stanovnicima Krapinsko-zagorske županije.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content