Novosti

Zdenko Brlić, poznati kuharu u restoranu Zaboky, stekao zvanje MAJSTOR KUHAR

Obrtnička komora Varaždinske županije organizirala je danas, 5. srpnja podjelu diploma majstorima koji su majstorski ispit položili u proljetnom ispitnom roku.

Svečana podjela majstorskih diploma održana je u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije, a diplome su im uručili predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Vladimir Habek i predsjednica Županijske skupštine Varaždinske županije Dubravka Biberdžić.

Novim je obrtnicima dobrodošlicu u Obrtničku komoru na početku svečane dodjele zaželio predsjednik Obrtničke komore. Novim je majstorima čestitala i predsjednica Županijske skupštine Dubravka Biberdžić.

Na dodjeli diploma također je istaknuto da znanje koje su stekli novi majstori ne znači da je taj proces gotov, budući da je potrebno stalno usavršavanje i praćenje novih tehnologija kako bi bili uspješni u svom poslu, ali i prenijeli ta znanja svojim naučnicima.

Zabok ima potencijala da se razvija i turizam. Što više majstora u našem okruženju obogaćuje gastro ponudu našeg kraja, a titula kuhara majstora je jamstvo da će posao obaviti stručna i kompetentna osoba, da će gosti biti zadovoljni.

Iskrene čestitke !

  1. Slika gosp. Brlić prima diplomu
  2. Dodjela majstorskih diploma novim majstorima HOK-a u Varaždinu – zajednička fotografija

Skip to content