Novosti

[ZDRAVO I FINO] Projekt DND-a Zabok prezentiran u Opatiji

U Opatiji su imali samo riječi hvale za ovaj projekt.

Društvo Naša djeca Zabok nastavlja s promocijom projekta „Zdravo i fino“ pa su dječje vijećnice Ana, Lana i Sara s voditeljicom Jasenkom bile u gostima u Društvo “Naša djeca” Opatija i prezentirale taj projekt.

Nakon zagrijavanja s igrom „voćna salata“ te igrama asocijacija cure su djeci ispričale svoja iskustva s radionica zdravoga kuhanja, poučile djecu o važnosti zdrave prehrane, temeljima zdravlja i uzgoju zdravih namirnica, a nije izostao ni mali kviz. – Sortirali smo zdrave i nezdrave namirnice, degustirali zdrave grickalice – tostirane bademe i suncokretove sjemenke, podijelili djeci bedževe s porukama zabočke djece o zdravoj prehrani i sve na kraju začinili sa zabavnim igrama – rekli su iz DND-a Zabok dodavši kako su im je u Opatiji bilo izvrsno.

Izdvajaju dvije dječje poruke:

„Ova radionica mi je bila odlična jer smo kroz nekoliko igara naučili nove riječ te si osvijestili koliko je zdrava prehrana bitna te smo naučili kako postići zdravlje“.

„Mislim da je lijepo to što „Zdravo i fino“ ide po Hrvatskoj i motivira djecu da se hrane zdravo i da budu veseli jer je to isto zdravo za naše tijelo“.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content