Novosti

Zelena dvorana – film “SVAKI ZID SU VRATA” 4. 4. u 20 sati

U četvrtak, 4. travnja, krećemo s novom, jubilarnom petom sezonom KineDoka u Zelenoj dvorani s filmom „Svaki zid su vrata“ autorice Elitze Gueorguieve. SVAKI ZID SU VRATA / Every Wall is a Door Elitza Gueorguieva – Bugarska, Francuska 2018. – 60′ – dokumentarni Zelena dvorana, Zabok Ulaz slobodan

Koristeći arhivske snimke poznate bugarske TV emisije redateljica prikazuje „rađanje demokracije“ kroz razmišljanja, ideje i ponašanje ljudi ove bivše komunističke zemlje. Redateljica filma gostovat će na projekciji u kinu Lumière, u Bratislavi, a razgovor nakon filma, putem stream-a, prenosit će se u dvorane u ostalim zemljama.

Ovom projekcijom započinje nova KineDok sezona, koja donosi 14 svježih festivalskih uspješnica na više od 25 lokacija diljem Hrvatske, među kojima je i zabočka Zelena dvorana.

Više o filmu i trailer: https://kinedok.net/hr/detail/31 Više o KineDoku: https://kinedok.net/hr event > https://www.facebook.com/events/529478324125645/ trailer > https://www.youtube.com/watch?v=fy3FNIzpNKg PROGRAM JE POTPOMOGNUT SREDSTVIMA HRVATSKOG AUDIOVIZUALNOG CENTRA

Ukoliko želite primati obavijesti o našim izložbenim, filmskim, koncertnim i ostalim programima, javite nam se na mailzelena.dvorana@gmail.com!

Skip to content