Novosti

ZIMSKA ZABAVA ZA VELIKE I MALE PONOVO U SREDIŠTU ZABOKA

Ni magla koja se spustila poslijepodne, ni prohladno vrijeme nisu spriječili brojne klizače svih uzrasta da dođu na otvorenje klizališta Ledena bajka by Žuti mačak na prostoru City trga.

Klizalište je prvi puta u Zabok stiglo prošle godine kada je oduševilo male, ali i one malo veće pa je logično bilo da će se i ove godine tradicija nastaviti. A da bi program otvorenja bio atraktivan, pobrinuo se klizački klub Leda čiji su članovi nastupili s raznim plesačkim točkama te zaradili gromoglasne aplauze okupljenih.

Obzirom da je otvorenje upriličeno baš na blagdan svetog Nikole, brojne je mališane koji su na otvorenje Ledene bajke stigli u društvu roditelja, djedova i baka, posjetio je upravo sveti Nikola, ali i krampus. Djeci su podijelili slatkiše te se fotografirali s njima.

Ipak, na otvorenju klizališta, najveće su zvijezde bile Disneyeve maskote Minnie i Mickey Mouse koji su otplesali završnu točku na ledu. Nakon službenog programa družili su se s djecom te fotografirali za uspomenu i s malim i s velikima.

Da bi glazba bila vrhunska, pobrinula se stalna DJ – ica City Caffea, Anchie, a nakon službenog programa upriličen je disco na ledu.

Valja reći da će na klizalištu, tijekom čitavog vremena, biti organizirane škole klizanja za najmlađe, ali i disco na ledu petkom i subotom.
Svakog će se vikenda od 16 do 17 sati održavati zabavni program za djecu uz predstave, maskote i nagradne igre. Ako niste ovog vikenda, svakako, u društvu najmlađih posjetite Ledenu bajku u zabočkom City Parku. (M.Poljak)
Izvor: Zagorski list

Skip to content