Novosti

21. HaGeeF : Spektakularan glazbeni vikend u Zaboku

Na završnici najdugovječnijeg festivala nove glazbe nastupit će uz karlovački Tight Grips, švedski Anikee, pobjednik HaGeeF-a Hladno pivo, a dan prije će na ljetnoj pozornici ‘Krčme Polanović’ nastupiti legendarni Zoran Predin

Najdugovječniji festival nove glazbe, HaGeeF, ulazi u završnicu 21. sezone. Nakon objave natječaja i preslušavanja više od 150 pristiglih prijava žiri je odlučio da će u ovogodišnjem velikom finalu nastupiti Stonetribe iz Zadra, Lika Kolorado iz Zagreba, Sowas iz Varaždina, Playground Hustle iz Zagreba i Ogenj iz Koprivnice.

Domaćin ovogodišnjeg finala po prvi će puta biti grad Slavonski Brod, čime se nastavlja odlična suradnja festivala sa Turističkom zajednicom i Gradom. Finale će se održati u četvrtak 11. svibnja u prostoru Centra mladih uz slobodan ulaz i goste iznenađenja.

Pobjednik 21. HaGeeF-a svoju će nagradu preuzeti na, tradicionalnom, završnom koncertu i tulumu u ZCUK-u Regenerator u Zabok u subotu 13. svibnja, gdje će i zasvirati uz pobjednike prošle sezone, karlovačke Tight Grips i švedske goste Anikee. Nakon službenog dijela pozornicu preuzima legendarno Hladno pivo.

Pobjednik će, osim tradicionalnog „Ha|Ge|eF – Kamena temeljca“, osvojiti objavljivanje EP ili LP albuma, što će pratiti odgovarajuća HaGeeF PR podrška, a zasvirat će na hrvatskim i regionalnim festivalima te na mini turnejama u Švedskoj i Velikoj Britaniji.

Uvertira u subotnji spektakularni glazbeni događaj najavljen je za petak 12. svibnja kada će na ljetnoj pozornici popularne zabočke ‘Krčme Polanović’ nastupiti legendarni Zoran Predin, lider kultnog benda Lačni Franz uz podršku švedskog akustičnog trija Anikee.

Ulaz na koncert Zorana Predina i Anikee je od 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 50 kuna te se može kupiti na ulazu ljetne terase ‘Polanovića’.

Ulaz na koncert završnog koncerta u Regeneratoru u subotu je od 20:30 sati, a ulaznice se može kupiti isključivo na ulazu u klub.

Prvih 200 posjetitelja uz kupljenu ulaznicu dobivaju na poklon majicu jubilarne 20-te sezone HaGeeF-a.

Izvor: www.zagorje.com

Skip to content