Novosti

‘Baruni’ slave 25. godišnjicu osnutka Specijalne jedinice policije u Zagorju i 4. rođendan udruge

Udruga veterana specijalne policije Domovinskog rata „Barun“ 19. i 20. kolovoza svečano će obilježiti 25. godišnjicu osnutka Specijalne jedinice policije Policijske uprave krapinsko – zagorske „Barun“ i četvrtu godišnjicu Udruge.

Na ratnoj bazi Specijalne jedinice u Zlataru, u petak, 19. kolovoza, u 11 sati svečano će biti otkrivena spomen ploča, u nazočnosti izaslanika ministra unutarnjih poslova, ministra branitelja, Krapinsko – zagorske županije, Grada Zlatara, Policijske uprave krapinsko – zagorske i ratnih pripadnika Jedinice.

Istog dana će u Stubičkim Toplicama s početkom u 20 sati biti održan koncert Nane Prše i gostiju pod nazivom „Hrvatska narodna škrinjica“. Koncert je poklon Udruge građanima, a ulaz je besplatan. Na Jezeru Jarki u Stubičkim Toplicama, u subotu, 20. kolovoza, bit će održano tradicionalno, peto druženje braniteljskih udruga iz cijele Hrvatske i drugi Memorijal „Josip Mirt-Teček“.

Obilježavanje 25-te godišnjice održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja, Krapinsko-zagorske županije, Grada Zlatara i Općine Stubičke Toplice.

Objavljeno 18. 8. 2016.

Skip to content