Novosti

Evo kako bi trebao izgledati sportsko – rekreacijski park ZASEKA

Cilj projekta je poboljšanje postojećih uvjeta i ostvarivanje dodatnih mogućnosti za nogometaše NK Mladost Zabok, atletičare atletskog kluba Zabok i rekreativce grada Zaboka.

Predviđa se obnavljanje postojećih nogometnih terena, obnavljanje atletske staze, izgradnja novih nogometnih i atletskih terena, krajobrazno uređenje cijelog sportskog parka, trim staza koja povezuje sve sportske sadržaje u jednu cjelinu, prostor za rekreativno treniranje, dječji adrenalinski park u ambijentu u kojem dominiraju jezero s regeneracijskim biljem i raslinjem te visokim zelenilom te izgradnja sportske građevine (svlačionice, teretana, prostorije trenera). Ujedno se predviđa rekonstrukcija postojećih tribina (povećanje broja sjedećih mjesta i natkrivanje tribina).

Grad Zabok prijavio je projekt na Natječaj za tip operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” pri Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Skip to content