Novosti

[ODRŽANA IZVANREDNA SKUPŠTINA] Štef Štokan novi je predsjednik DVD-a Zabok

Dana 15. lipnja 2019. godine sa početkom u 19,00 sati u vatrogasnom domu DVD-a Zabok održana je na prijedlog članova Upravnog odbora izvanredna izborna Skupština Dvd-a. Nakon što je od strane članova Društva prihvaćen dnevni red pristupilo se izboru radnih tijela. Od strane Verifikacijskog povjerenstva utvrđena je nazočnost 65 članova te sukladno Statutu sve odluke su pravovaljane.

Nakon opoziva dosadašnjih Tijela društva te objave kandidacijskog-izbornog povjerenstva o pristiglim kandidaturama utvrđena je samo jedna lista te se pristupilo javnom glasanju u kojoj je odlučeno o novom vodstvu.

Članovi društva svoje povjerenje iskazali su: Štefu Štokanu – kao predsjedniku, Želimiru Ležu – kao zamjeniku predsjednika, Robertu Orsagu kao zapovjedniku, Ratku Voslaru kao zamjeniku zapovjednika i Damiru Pravici kao tajniku društva.

Kao članovi Nadzornog odbora izabrani su: Stjepan Perešin – predsjednik, Josip Tuđa i Petar Vrančić.

Kao članovi Upravnog odbora izabrani su: Tomislav Jerneić, Jadranko Merkaš, Goran Jug, Miroslav Voslar, Jurica Repovečki, Doroteja Lež, Andrijana Jerneić i Ivanka Orsag.

Kao članovi Stegovne komisije izabrani su: Zvonimir Belošević – predsjednik, Rudolf Mraz i Darko Fiket.

Novoizabrano vodstvo zahvalilo se sada već bivšem predsjedniku Vladimiru Tršinskom na njegovom dugogodišnjem radu uz nadu za daljnje zajedništvo u radu ovog pomlađenog vodstva.

Zatim se svim vatrogascima i vatrogaskinjima obratio novi predsjednik gosp. Štokan te zahvalio svima na ukazanom povjerenju, te dodao da će ukazano povjerenje u povjerenom mandatu nastojati opravdati.

Tijekom ovih dana biti će napisan i zapisnik Skupštine te biti proslijeđen sa svim potrebitim papirima u Ured državne uprave u gradu Zaboku na potvrdu.

Na kraju skupštinu su pozdravili tajnik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Rajko Jutriša i Dražen Sinković, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Zabokakoji su istaknuli da svi zajedno njegujemo zajedništvojer sami sebe nesebično dajemo za pomoć zajednici – od gašenja požara do brojnih drugih intervencija i aktivnosti, bez naknade u bilo koje doba za dobro svih građana.

Novoizabranom vodstvu čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Pripremio: Darko Fiket

Skip to content